Acasa | Despre noi | Blog | Review | Press Room | Intrebari Frecvente | Info utile | Contact
Hotelul este o oaza de relaxare unde poti avea parte de o atmosfera tipic mexicana.

Localizare: in interiorul resortului Disneyland Paris, la 10 minute de mers cu shuttle-bus (shuttle-bus gratuit) de Parcul de distractii Disneyland.
Dotari camere: baie proprie, telefon, radio, televizor, ventilator in tavan.
Facilitati hotel: restaurant, meniu pentru copii, bar, locuri de joaca pentru copii, teren de joaca pentru copii in stil "Oras Indian". La barul "Rio Grande" te poti bucura de ambienta muzicala si muzica live in anumite seri. In timp ce te plimbi poti descoperi mestesugurile poporului indian.
HOTEL SANTA FE
DISNEY'S HOTEL CHEYENNE
Hotelul pare a fi desprins dintr-un film Western hollywoodian. Camerele si localurile din interiorul hotelului dezvaluie atmosfera specifica Vestului Salbatic.

Localizare:
in interiorul resortului Disneyland Paris, la 10 minute de mers cu shuttle-bus (shuttle-bus gratuit) de Parcul de distractii Disneyland.
Dotari camere: baie proprie, ventilator de tavan, telefon, televizor, radio.
Facilitati hotel: in stilul "Vestului Salbatic", hotelul dispune de restaurant, bar, locuri de joaca pentru copii in stil indian "Fort Apache", sala de jocuri video (contra cost).
HOTEL SEQUOIA LODGE
Hotelul este construit intr-un cadru natural deosebit de frumos, in apropierea lacului. Camerele sunt mobilate cu obiecte din lemn si sunt decorate in stil traditional. Redwood Bar&Lounge este locul ideal pentru a servi diverse cocktail-uri.
Localizare:
in interiorul resortului Disneyland Paris, la doar 5 minute de mers cu shuttle-bus-ul (shuttle-bus gratuit), sau 15 minute de mers pe jos de intrarea Parcului de distractii Disneyland Paris.
Dotari camere: baie proprie, telefon, televizor, radio, aer conditionat.
Facilitati hotel: restaurant, locuri de joaca pentru copii, teren de joaca pentru copii, sala de jocuri video (contra cost), bar, piscina interioara, sauna, sala de fitness.
Poti naviga pe Lacul Disney asa cum o faceau marinarii adevarati in anii '20. Camerele sunt decorate in tonuri de albastru si alb, culorile specifice costumului marinaresc.
La etajul "Admiral", poti beneficia de servicii suplimentare: receptie privata, room service.

Localizare: situat pe Lacul Disney, 10 minute de mers cu shuttle-bus (shuttle-bus gratuit) de Parcul de distractii Disneyland.
Dotari camere: baie proprie, telefon, televizor, radio, aer conditionat, minibar, seif.
Facilitati hotel: restaurant cu specialitati din bucataria internationala, 2 baruri, piscina interioara si exterioara, jacuzzi, sauna, masaj, sala de fitness, loc de joaca pentru copii, sala cu jocuri video (contra cost).
DISNEY'S NEWPORT BAY CLUB
Hotelul dispune de camere cu vedere spre lac. Pentru cei care doresc servicii personalizate si mult lux, exista camerele tip Empire State Club si Suite (oaspetii acestor camere vor beneficia de serviciul VIP Fastpass).
Localizare: in interiorul resortului Disneyland Paris, la 10 minute de mers cu shuttle-bus (shuttle-bus gratuit) de Parcul de distractii Disneyland.
Dotari camere: baie proprie, uscator de par, telefon, televizor, aer conditionat, minibar, seif.
Facilitati: room service 24h, restaurant Manhattan, New York City bar, piscina interioara si exterioara, jacuzzi, sauna, sala de fitness, cocktail bar, masaj, coafor, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri video.
DISNEY'S HOTEL NEW YORK
DISNEYLAND HOTEL
Cu un decor incantator in stil victorian si servicii la cel mai inalt nivel.
La micul dejun, turistii sunt intampinati de personajele din lumea Disney, iar la restaurantul "Inventions" cina poate fi servita in compania acestora.

Localizare: situat la intrarea in Parcul Disneyland.
Dotari camere: baie proprie, uscator de par, telefon, televizor, radio, aer conditionat, minibar, seif.
Facilitati: room service 24 h, restaurant, piano-bar Fantasia, piscina interioara, jacuzzi, sauna, sala de fitness, baie cu aburi, centru wellness Celestia Spa, locuri de joaca pentru copii, sala de jocuri video (contra cost), "Minnie Club" pentru copii.
Perfect Tour Moldova
Perfect Tour Ukraine
Perfect Tour Bulgaria
Perfect Tour USA
Luxury Travel Collection
.